Dan Negru a dezvăluit cum l-a făcut tatăl său să renunţe la fotbal. “Așa s-a terminat”

11.01.2021, 15:01
Dan Negru a dezvăluit cum l-a făcut tatăl său să renunţe la fotbal. Așa s-a terminat
Dan Negru a dezvăluit cum l-a făcut tatăl său să renunţe la fotbal. "Așa s-a terminat"

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a dezvăluit cum l-a determinat tatăl său să renunțe la fotbal.

Dan Negru a mărturisit, pentru as.ro, că a jucat baschet cu ani în urmă. De asemenea, acesta a fost atras și de fotbal, dar tatăl său l-a făcut să se lase. “Am jucat baschet, îmi place baschetul. Sunt un mare fan. Tata a fost antrenor de fotbal. Mă ducea la fotbal, mă ducea la meciuri. Ţin minte că mi-a scos fotbalul din cap tata. M-a pus să dau 3 ture de teren şi m-a pus să trag de la mijlocul terenului. Îţi dai seama că nu ajungeam. Aşa s-a terminat cu fotbalul. Am trecut la baschet. Avea echipă bună Elba în Timişoara. Acum joc baschet de două – trei ori pe săptămână”, a detaliat prezentatorul de la Antena 1.

Acesta a spus și cine este, din punctul său de vedere, cel mai mare jucător de baschet din lume. “Cel mai mare jucător de baschet pe care îl cunosc nu e Jordan şi nici Denis Rodman, ci Drazen Petrovic. A fost pe departe unul dintre cei mai mari jucători de baschet”, a afirmat el.

Dan Negru, amintire cu Lionel Messi

Dan Negru și-a amintit și de un episod petrecut pe stadion, în timpul unei partide de fotbal între Barcelona și Chelsea.

În timpul meciului, o minge șutată de Lionel Messi a ajuns la Dan Negru în brațe.

“Am fost la un meci Barcelona – Chelsea. Am luat bilete proaste, am luat în spatele porţii. Eram mai mulţi, şi cu echipa mea şi cu soţia. În spatele porţii stând, era minutul 87. Era 1-1 şi Chelsea trăgea de timp. Messi trage tare, o bubuie şi unde crezi că ajunge mingea? La Negru în braţe. Unul din spate mi-a luat mingea. Portarul lui Chelsea, în loc să ia multe mingi de unde erau, a zis să o ceară pe aia din tribună. Oamenii trăgeau de timp. Tot stadionul făcea “huuu”. Şi unul din spate îmi bagă un pumn, îmi ia mingea şi o aruncă”, a povestit Dan Negru pentru sursa citată anterior.

citește și...