Ținuta provocatoare pe care a purtat-o Anna Lesko la ”Ferma”. ”Îți văd tot”

18.11.2020, 15:11
Ținuta provocatoare pe care a purtat-o Anna Lesko la ”Ferma”. ”Îți văd tot”
Ținuta provocatoare pe care a purtat-o Anna Lesko la ”Ferma”. ”Îți văd tot”

Anna Lesko a purtat o ținută extrem de provocatoare la show-ul ”Ferma”, care a atras imediat atenția celorlalți concurenți.

Ținutele de săptămâna aceasta îi pun în dificultate de concurenții de la ”Ferma”. Este și cazul cântăreței Anna Lesko. Rochia Annei Lesko, una scurtă de menajeră, a atras imediat atenția. Rochia Annei Lesko, extrem de provocatoare,  a lăsat la vedere totul, după cum chiar Andrei Stoica a spus. “Îți văd tot”, a comentat acesta în timp ce Anna Lesko se chinuia să pună o decorațiune în fața casei.

”Trebuie să facem față situațiilor. Aceasta este una dintre acele situații în care efectiv nu mai păoți să ții cont de nimic. Când ai treabă trebuie să te apleci după coceni, trebuie să te apleci după rufe, va trebui să urci pe scară să decorezi ceva, va trebui să te apleci și foarte repede, fără să te mai gâmndești la multe alte lucruri, dar sunt firești așa”, a spus Anna Lesko.

Anna Lesko l-a complimentat pe Augustin Viziru. Ce reacție a avut acesta

Încercând să poarte o conversație cu Augustin Viziru, Anna Lesko i-a dezvăluit acestuia că atunci când era mică era îndrăgostită de d’Artagnan, personajul al cărui nume și costum îl poartă Augustin Viziru în această săptămână la show-ul ”Ferma”, transmis de postul de televiziune Pro TV.

Augustin Viziru nu a fost deloc impresionat de declarația Annei Lesko, colega lui de la ”Ferma”, explicând că astfel de lucruri nu țin în cazul lui.

Nu merge. Fiecare om are o armă a lui. Ea este o femeie șarmantă, o femeie frumoasă și își folosește calitățile. Majoritatea bărbaților sunt cum sunt, sunt mulți care o comit. Pe mine ce să mă mai surprindă la experiența și vârsta mea? Știe că nu ține vrăjeala“, a comentat Auguzstin Viziru, conform protv.ro.

citește și...