Tily Niculae, probleme după naștere. ”Vreau să intru pe terapie, a fost ceva care m-a bulversat complet”

06.04.2020, 10:44
Tily Niculae, probleme după naștere. ”Vreau să intru pe terapie, a fost ceva care m-a bulversat complet”

Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară de curând. Vedeta a adus pe lume un băețel, Radu Teodor. Tilu Niculae a mărturisit că după naștere are nevoie de terapie.

Tily Niculae a rămas cu sechele după ce a născut în plină pandemie de coronavirus. Vedeta intenționează să facă terapie din cauza șocului post-traumatic.

”Eu acum trec printr-un șoc posttraumatic. Cel mic a făcut o săptămână de viață, mai stau câteva zie să mă liniștescu puțin, după care neapărat vreau să intru pe terapie, a fost ceva care m-a bulversat complet. Nu doar la suflet, ci și la corp. În șase zile, din 21 de kilograme câte aveam în plus, s-au dus 12 kilograme, e un pic cam mult în șase zile”, a spus Tily Niculae, potrivit viva.ro.


Tily Niculae are și câteva recomandări pentru femeile care urmează să nască în contextul pandemiei de coronavirus.

”Femeile care urmează să nască în perioada asta ar trebui să încerce să aibă liniște, să nu se mai uite la televizor. Cele care fac cezariană trebuie să înțeleagă că o operație de cezariană nu este un moft, ci o necesitate. În cazul meu însemna rupere de uter și cu toate astea chiar sunasem la medic să întreb dacă există posibilitatea de a naște acasă, natural. Nu a fost cazul.

Dacă femeile au opțiunea aceasta, le sfătuiesc să nu aleagă între cezariană și nașterea naturală, să își aranjeze de pe acum lucrurile cu o moașă, cu un doctor, să nască acasă, să evite spitalele. Cred că în scurt timp nu vom mai putea vorbi de spitale care să nu aibă cazuri de coronavirus, vorbim totuși despre o pandemie”, a mai spus vedeta.

citește și...