Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Câte kilograme a luat în greutate

03.03.2020, 15:14
Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Câte kilograme a luat în greutate
Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină. Câte kilograme a luat în greutate

Tily Niculae se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel.

Despre cea de-a doua sarcină a vorbit Tily Niculae în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Vedeta a mărturisit că până în prezent a luat în greutate 17,5 kilograme.

”Am mâncat de toate, mai puțin alimentele care erau interzise în sarcină, cum sunt fructele de mare. Cred că în primul trimestru am băut apă minerală, iar eu nu beau apă minerală în general, si am mâncat foarte multă mâncare gătită românească. Mâncam din două în doua ore, îmi era foarte foame.

Apoi, în trimestrul al doilea, am mâncat mezeluri, eu nefiind fan mezeluri de obicei, uleiuri… Comandam pomana porcului doar ca să înmoi pâine proaspătă în ulei, carnea o lăsam deoparte…ireal! În trimestrul al treilea am consumat foarte multe fructe, am renunțat la apa minerală și am revenit la apa plată și văd că am început să mănânc foarte multe dulciuri.

Până în prezent am luat 17,5 kg, dar mai sunt totuși vreo două săptămâni până când nasc. Urmează să aflu data probabilă curând, în funcție de cum arată colul, cum este lichidul, cum este bebe, dar nu mă panichez, pentru că la Sofia am luat 21 kg, mă asteptam să fie la fel”, a declarat Tily Niculae pentru publicația mai sus-menționată.


Tily Niculae va naște prin cezariană

Vedeta a dezvăluit și ce metodă de naștere a ales.

”Eu nu am avut posibilitatea să optez pentru o metodă de naștere, nici la Sofia nu s-a întâmplat asta, din cauza unor probleme medicale. Acum, cu atât mai mult, pentru că el are și cordonul ombilical în jurul gâtului. Și dacă aș fi putut să nasc natural probabil că m-ar fi bagat la cezariană. Deci va fi cezariană, care nu reprezintă varianta mai ”light” a nașterii”, a explicat Tily Niculae.

citește și...