FOTO | Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară! 

28.11.2019, 12:41
FOTO | Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară! 
Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară

Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dat personal vestea în mediul online și a postat o primă fotografie cu burtica. 

Actrița este foarte fericită că a rămas din nou însărcinată, mai ales că la finele lui 2018 a dezvăluit că își mai dorește un copil. 

Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară

„Mi-aş dori încă un copil, un băieţel poate. Da, trebuie să trag aer în piept, dar n-are legătură cu faptul că ar fi al doilea copil, ci cu cele două sarcini pe care le-am pierdut. Trebuie să mă montez psihic şi să-mi asum faptul că asta se poate întâmpla din nou, fără să mă simt vinovată, aşa cum m-am simţit atunci…”, spunea Tily atunci.

Între timp, dorința i s-a îndeplinit și este gravidă cu al doilea copil. Actrița a dat marea veste pe o rețea socială, unde a postat și o fotografie cu burtica. 

„Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus…”, a scris Tily.

 

citește și...