Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. “Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea. Al naibii virus, e puternic”

05.08.2021, 14:05
Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. “Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea. Al naibii virus, e puternic
Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. “Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea. Al naibii virus, e puternic"

Clipe grele pentru Tily Niculae! Fosta actriță din ‘La Bloc’ a ajuns de urgență la spital, zilele trecute, după ce s-a simțit foarte rău. 

Pe rețelele de socializare, Tily Niculae a povestit că doctorii au pus-o imediat pe perfuzii și i-au făcut toate investigațiile necesare. Vedeta a dezvăluit ce dureri a îndurat și care este starea ei de sănătate.

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital

“Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

După ce medicii i-au făcut mai multe investigații, Tily Niculae a fost diagnosticată cu gastroenterită virală.

“Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții”, a mai scris vedeta.

citește și...