Theo Rose, despre debutul său. ”Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit”

18.08.2022, 15:07
Theo Rose, despre debutul său. ”Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit”
Theo Rose, despre debutul său

Cântăreața Theo Rose și-a amintit de începutul carierei sale și a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre debutul său pe scena artistică. ”Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine”, a detaliat Theo Rose în cadrul unui interviu.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar.

Theo Rose a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre începuturile carierei sale artistice.

Theo Rose, despre debutul său. ”Primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu”

”Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost. Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații”, a explicat Theo Rose pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată dacă a avut parte de răutăți, cântăreața a răspuns: ”Cu siguranță au existat, dar în afara ariei mele de interes. Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți”.

citește și...