Teo Trandafir revine la Kanal D. ”Nu am stat toată vara asta”

18.08.2022, 12:37
Teo Trandafir revine la Kanal D. ”Nu am stat toată vara asta”
Teo Trandafir revine la Kanal D

Teo Trandafir, în vâstă de 54 de ani, a lipsit o perioadă de pe micile ecrane. Acum, însă, binecunoscuta prezentatoare a anunțat că revine la TV, la Kanal D, accolo unde a moderat ani de zile emisiunea ”Teo Show”. ”Nu am stat toată vara asta”, a declarat Teo Trandafir în cadrul jurnalului de știri de la Kanal D.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În ultimii ani, Teo Trandafir a modarat emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. În urmă cu mulți ani, vedeta a lucrat la Pro TV. De o perioadă de timp, Teo Trandafir nu a mai apărut  pe micile ecrane. Acum, vedeta a anunțat că revine la postul de televiziune Kanal D.

În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani.

Teo Trandafir revine la Kanal D. ”Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care”

„Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta. Echipa mea și cu mine am pregătit surprize care mai de care. Abia așteptăm să vă arătăm”, a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu cu Ilinca Obădescu pentru Știrile Kanal D, notează revista Viva.

Teo Trandafir a dat și câteva detalii despre cum și-a petrecut vacanța de vară anul acesta: „Am fost într-un oraș absolut magic: Sibiu. Am vizitat, m-am plimbat, am mers cu motocicleta. Am fost în fustă și nepregătită complet, dar a fost o chestie așa… Urcatul a fost o aventură, după care mi-am dat seama la prima curbă că trebuie să fac și eu ceva, să mă înclin.(…) Vara asta am petrecut timp (n. r. cu Maia, fiica ei), dar are peste 18 ani și e cazul să aibă și ea vacanțele ei cu prietenii ei”.

citește și...