Teo Trandafir: ”Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică”

31.05.2021, 16:46
Teo Trandafir: ”Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică”
Teo Trandafir: ”Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică”

Teo Trandafir a vorbit despre fiica sa, Maia, pe care a adoptat-o în urmă cu mulți ani.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

”Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică. Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum”, a declarat teo Trandafir pentru revista Viva.


Teo Trandafir: ”Maia nu este un om atât de iertător”

Vedeta de televiziune a afirmat că a învățat de la fiica sa, Maia, să fie mai selectivă.

”Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă”, a explicat Teo Trandafir.

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit și cum a fost acest ultim an pentru ea: ”La Kanal D eram protejați de plexiglasuri, aveam dezinfectanți, eram mereu foarte atenți, colegii mei purtau câte două măști chiar. Dar mă gândeam că pot să iau acest virus și până la serviciu, că aduce Maia de la școală, atunci când se ducea. Și fiica mea era speriată să nu mă îmbolnăvească pe mine. A fost un an pe care sper să-l uităm cu toții cât mai repede”.

citește și...