Teo Trandafir, mărturisiri despre fiica sa, Maia. ”Înţelege perfect înainte să îi spui ceva”

08.02.2021, 16:16
Teo Trandafir, mărturisiri despre fiica sa, Maia. ”Înţelege perfect înainte să îi spui ceva”
Teo Trandafir, mărturisiri despre fiica sa, Maia. ”Înţelege perfect înainte să îi spui ceva”

Prezentatoarea TV Teo Trandafir are o fată de care este foarte mândră. Despre Maia a dat vedeta detalii într-un interviu.

Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani. Despre fiica sa a vorbit teo Trandafir pentru clickpentrufemei.ro. Întrebată despre temerile pe care le are văzând că Maia se transformă într-un adult, Teo Trandafir a explicat: ”Nu m-am gândit niciodată aşa. Mi se pare că Maia este o armă de nimicire, pentru că, la inteligenţa, bunătatea şi empa – tia ei, şi zidurile se topesc! Înţelege perfect înainte să îi spui ceva. Are inteligenţă emoţională, o inteligenţă dobândită, o inteligenţă culturală. Are, însă, nevoie de un timp de adaptare la oamenii noi din jur. Este Taur ca zodie, este constantă în lucruri, este un om de familie, bine înfiptă în realitate, ştie ce doreşte, dar să nu îi schimbi realităţile”.


Teo Trandafir a mărturisit și ce anume a învățat de la fiica sa. ”Am învăţat că este bine să te gândeşti de trei ori înainte de a tăia o dată. Mi s-a întâmplat să o acuz de lucruri pe care nu numai că nu le făcuse, dar nu meritau aduse în discuţie. Pandemia ne-a pus la încercare pe toţi”, a spus vedeta TV.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef.

Teo Trandafir nu exclude posibilitatea de a se recăsători, însă doar civil, nu religios.

”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum. Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a spus Teo Trandafir la o emisiune de televiziune.

citește și...