Teo Trandafir, dezvăluiri din prima căsnicie. ”Eu plângeam când pleca, de fiecare dată”

16.09.2021, 17:05
Teo Trandafir, dezvăluiri din prima căsnicie. ”Eu plângeam când pleca, de fiecare dată”
Teo Trandafir, dezvăluiri din prima căsnicie. ”Eu plângeam când pleca, de fiecare dată”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. Aceasta a vorbit despre primul său mariaj, cu pilotul Alexandru Trandafir. ”Eu plângeam când pleca, de fiecare dată”, a declarat vedeta. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori și este mama unei fetițe adoptate.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

Teo Trandafir a făcut dezvăluirti din primul său mariaj, cu pilotul Alexandru Trandafir, la emisiunea online ”În oglindă”. Cei doi s-au căsătorit în anul 1990, imediat după Revoluție. Au divorțat după șase ani. Vedeta a mărturisit că din cauza serviciului pe care primul său soț îl avea au fost nevoiți să stea despărțiți foarte mult timp.

Teo Trandafir, dezvăluiri din prima căsnicie. ”Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze”

“Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: “Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a povestit Teo Trandafir, citată de wowbiz.ro.

“Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

citește și...