Teo Trandafir, despre operațiile estetice. ”Aș face cel puțin trei acum”

26.10.2022, 14:18
Teo Trandafir, despre operațiile estetice. ”Aș face cel puțin trei acum”
Teo Trandafir, despre operațiile estetice

Vedeta de televizune Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, și-a spus foarte clar părerea despre intervențiile de ordin estetic. Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D nu este împotriva acestor operații. ”Aș face cel puțin trei acum”, a mărturisit Teo Trandafir într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani.

Prezentatoarea de la Kanal D și-a spus părerea despre operațiile estetice în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Teo Trandafir, despre operațiile estetice. ”Îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie”

”Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul”, a declarat Teo Trandafir.

Vedeta a vorbit și despre regretele sale: ”Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc”.

 

citește și...