Teo Trandafir, despre colaborarea cu Mircea Badea. ”Am împărțit niște experiențe foarte greu de dus”

05.02.2021, 12:30
Teo Trandafir, despre colaborarea cu Mircea Badea. ”Am împărțit niște experiențe foarte greu de dus”
Teo Trandafir, despre colaborarea cu Mircea Badea. ”Am împărțit niște experiențe foarte greu de dus”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a vorbit despre colaboararea cu Mircea badea, cel alături de care a realizat diverse show-uri de-a lungul anilor.

Teo Trandafir, care în prezent are propria emisiune la postul de televiziune Kanal D, a moderat ani de zile show-uri alături de Mircea Badea, care acum este prezentator la postul de televiziune Antena 3. Despre colaborarea dintre ei a comentat Teo Trandafir într-un interviu pentru femeia.ro.

”Eu o să mă refer întotdeauna la primul meu partener de show de lungă durată, la Mircea Badea. Cu el am împărtășit, împărțit niște experiențe foarte greu de dus. Nu aveam emisiune de prânz, nu ne trezeam la o oră decentă, totul era indecent… Ne trezeam la ora trei, ne întâlneam la ora cinci în fiecare dimineață, zi după zi după zi, ceea ce este indecent. Trebuia să ne țină nervii pe amândoi, fiind persoane explozive, dar bucuria de a rămâne unul cu altul după show nu aș da-o nici astăzi pentru nimic. Acum avem mașini bune, un loc de muncă bun, la Kanal D este frumos, este cald, calm, ceea ce acolo unde lucram noi nu exista. Pentru noi doi era o experiență de zi de zi să rezistăm încă un an. Îmi amintesc că la ora 10:00, când terminam emisia, începea „Colivia de Aur”, un serial, și stăteam unul lângă altul și încercam să nu vorbim cu nimeni jumătate de oră. Simțeam nevoia să ne protejăm unul pe celălalt și asta a creat o relație atât de strânsă, încât în momentul ăsta, dacă ar trebui să facem ceva unul pentru celălalt, am face-o, indiferent despre ce este vorba”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

De la cine a primit Teo Trandafir cei mai mulți trandafiri

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a scos la iveală un amănunt mai puțin știut.

Vedeta a mărturisit că a primit de la Adrian Minune nici mai mult nici mai puțin de 301 trandafiri.

”Nu îmi plac deloc florile tăiate. Cei mai mulți trandafiri i-am primit de la Adrian Minune, un buchet cu 301 trandafiri, dar îmi plac mult mai mult cei în ghiveci. Am primit de la Maia, de un 8 Martie, un trandafir mic, cât un globuleț, în ghiveci, care a costat 1 leu. L-am plantat în grădină, absolut sigură că nu se va întâmpla nimic, și apoi s-a făcut cât gardul”, a dezvăluit teo Trandafir.

citește și...