Teo Trandafir, despre cel mai dificil moment din viața fiicei ei. ”A fost cel mai sinistru moment”

09.06.2021, 16:44
Teo Trandafir, despre cel mai dificil moment din viața fiicei ei. ”A fost cel mai sinistru moment”
Teo Trandafir, despre cel mai dificil moment din viața fiicei ei. ”A fost cel mai sinistru moment”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiica sa, Maia.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

Despre Fiica sa, Maia, a făcut Teo Trandafir declarații în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Teo Trandafir, despre cel mai dificil moment din viața fiicei ei. ”Nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei”


Teo Trandafir a vorbit despre cel mai dificil moment pe care l-a trăit împreună cu fiica ei, dar și despre momentele fericite din viața lor.

”Eu am trecut printr-o căsnicie și Maia nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei cu care avea o chimie extraordinară și s-au înțeles foarte repede foarte bine, în ciuda faptului că frații ei vorbeau și franceză între ei. Pentru Maia a fost cel mai sinistru moment din viața ei și are și acum pe mână brățara pe care a primit-o cadou de la unul dintre ei. Sunt mii de momente fericite trăite împreună, nu pot spune unul. Să îți iubești copilul și să te iubească este tot ceea ce îți poți dori pentru a fi fericit. Nu poți cuantifica fericirea în relația mamă-copil”, a spus vedeta de televiziune.

”Eu am trăit pe vremea comunismului, ocupată să îl urăsc, Maia este preocupată cu iubitul vieții, îmbrățișatul ei, cu acumularea de cunoștințe. Eu „furam” cunoștințe, cum să fac să citesc, să ascult. Ea ascultă lucruri noi, află lucruri noi de pe telefon, are examene la o școală privată. Eu învățam la un liceu tip pușcărie, la care avantajul era că intrai sigur la facultate, dar liceul a fost pentru mine un coșmar. Eu îi ofer Maiei toată libertatea. Când era mică, avea frigiderul plin de dulciuri, ea nu a mâncat dulciuri. I-am spus că poate merge la club și nu s-a dus niciodată, ea la ora 21 este în casă. Niciodată eu nu i-am spus nu. A mers unde a dorit, când a dorit”, a adăugat Teo Trandafir.

citește și...