Teo Trandafir, despre adopția fiicei sale, Maia. ”A venit, a picat din cer”

25.09.2021, 15:06
Teo Trandafir, despre adopția fiicei sale, Maia. ”A venit, a picat din cer”
Teo Trandafir, despre adopția fiicei sale, Maia. ”A venit, a picat din cer”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața sa personală. Vedeta a vorbit, la o emisiune online, despre adopția fiicei sale, Maia, de care este foarte mândră și cu care are o relație extraordinară. ”A venit, a picat din cer”, a declarat prezentatoarea de la postul de televiziue Kanal D.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. De curând, Maia a împlinit 17 ani.

La emisiunea online ”În oglindă”, a vorbit despre momentul în c are a adoptat-o pe Maia. Vedeta avea, la acea vreme, 35 de ani.

Teo Trandafir, despre adopția fiicei sale, Maia. ”Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii”

Teo Trandafir a mărturisit că nu a avut niciodată în plan să înfieze un copil. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a afirmat că nu se vedea având grijă de un copil.

“Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. ”La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata!”. Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a declarat vedeta de televiziune, potrivit click.ro.

citește și...