Teo Trandafir dă detalii din viața sa sentimentală. ”Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant”

05.10.2022, 17:52
Teo Trandafir dă detalii din viața sa sentimentală. ”Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant”
Teo Trandafir dă detalii din viața sa sentimentală

Vedeta de televizune Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, a dat detali din viața sa sentimentală. ”Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant”, a spus prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori și are o fată care se numește Maia, pe care a înfiat-o în umă cu mulți ani.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani.

Teo Trandafir a făcut declarații despre viața sa sentimentală în cadrul unui interviu pe care l-a acorrdat pentru revista Viva.

Teo Trandafir dă detalii din viața sa sentimentală. ”Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege”

”Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo”, a declarat Teo Trandafir.

”Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte”, a adăugat aceasta.

citește și...