Teo Trandafir dă detalii din viața sa. ”Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez”

27.04.2022, 16:07
Teo Trandafir dă detalii din viața sa. ”Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez”
Teo Trandafir dă detalii din viața sa. ”Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, în vâstă de 53 de ani, a dat detalii din viața sa sentimentală în cadrul unei emisiuni online. ”Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez, sunt singură în acest moment”, a afirmat prezentatoarea emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, aceasta moderând numeroase emisiuni la mai multe posturi TV.  În prezent, Teo Trandafir moderează emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D. În urmă cu mulți ani, vedeta a lucrat la Pro TV

În plan personal, vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu mulți ani. teo Trandafir a dat detalii din viața sa sentimentală la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”.

Teo Trandafir dă detalii din viața sa. ”N-am fost singură mult timp niciodată în ciuda faptului că mi-am ținut relațiile discret”

„S-ar putea să fiu curtată, dar nu-mi dau seama, pentru că suntem în alte energii. În momentul ăsta, vibrația mea nu e cea care ar trebui. Nu e cea mai grozavă perioadă din punct de vedere sentimental pe care o traversez, sunt singură în acest moment. Nu-mi place asta, n-am fost singură mult timp niciodată în ciuda faptului că mi-am ținut relațiile discret, asta nu înseamnă neapărat că am fost singură, dar acum sunt și sper să treacă repede, dar cred că și dacă aș fi curtată, nu aș vedea acum, dar trece”, a dezvăluit Teo Trandafir, potrivit wowbiz.ro.

”Îmi dau seama că nici nu am inițiat o relație. În primul rând pentru că de foarte mult timp sunt în business-ul ăsta și atunci toată lumea are senzația că sunt inabordabilă complet. Eu aștept să mi se întâmple. Asta reprezintă cumva un dezavataj, să stai să ți se întâmple viața. Mie nu-mi place asta. De obicei iau inițiativa și fac eu ce am de făcut. La capitolul amoros, însă, trebuie să vină el către mine. Trebuie să aștepți să vină el să zică. Bărbaților le e frică de mine și foarte mulți dintre ei mi-au și spus-o și cu argumente. De parcă dacă aș ști să scriu, să citesc și să vorbesc corect românește ar reprezenta o problemă în dragoste. Dragostea e cu totul altceva”, a mai spus prezentatoarea TV.

Teo Trandafir a explicat și ce admiră cel mai mult la un bărbat: „Îmi plac foarte mult mâinile bărbaților, mâinile frumoase ale bărbaților. După care mă uit în ochii lor, îmi place felul în care râd, dacă râd frumos m-au cucerit, dacă mă și fac să râd pe jumate m-au făcut fericită și intelectual îmi place la un bărbat blândețea și înțelegerea, pentru că chestia asta te ține sub un papuc de catifea care îți place”.

citește și...