Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. ”N-am să uit niciodată”

07.04.2022, 14:22
Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. ”N-am să uit niciodată”
Ce spune Teo Trandafir despre operațiile estetice. ”Nu-mi place noţiunea de bătrâneţe, am văzut femei la vârsta mea cu batic pe cap”

Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea Tv s-a emoționat la TV, în fața camerelor de filmat. ”Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”.

Teo Trandafir a mers zilele trecute la spital pentru un control de rutină. Vedeta Kanal D a făcut un set de analize, fiind însoțită de Mihai Mitoșeru, care a ținut neapărat să îi fie alături prietenei lui.

Vedeta a primit vești bune, așa că l-a rugat pe Mitoseru să nu o mai aștepte. El nu a ascultat-o și nu s-a mișcat din fața spitalului. Gestul acestuia a impresionat-o pe Teo Trandafir până la lacrimi.

Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.

Mitoșeru a spus că nu a făcut nimic ieșit din comun și că asta înseamnă, de fapt, o prietenie de 20 de ani.

Cum a reacționat Mihai Mitoșeru

„Pauzele sunt la fel ca atunci când suntem în live. Suntem la fel ca stare, glumim, este aceeași atmosferă de bună dispoziție. Bella face o mâncare senzațională și în pauze, toți, operatori, regizor de platou și reporteri, vin și mănâncă ce a gătit. Este o atmosferă foarte tare și în pauze”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru ego.ro.

Vedeta s-a confruntat cu un atac de panică major

Invitată în vlogul lui Alex Velea și al Antoniei, Teo Trandafir a vorbit despre cele mai mari greutăți din viața ei. 

Vedeta a povestit un episod dramatic din viața ei atunci când s-a confruntat cu un atac de panică major, crezând pur și simplu va muri.

“Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcantă, care durează mai mult de trei săptămâni.

Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla. Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: eu o să mor acum! Mi se întâmplă acum.

M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: sunteți bine, însă aveți un atac de panică. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a declarat Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

 

citește și...