Povestea de viață a lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”. Tatăl său a făcut închisoare

12.08.2020, 12:21
Povestea de viață a lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”. Tatăl său a făcut închisoare
Povestea de viață a lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”. Tatăl său a făcut închisoare

Nicos, unul dintre concurenții de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, are o poveste de viață impresionantă.

Nicos, Nicolas Dumitrescu pe numele real, are 23 de ani și este cântăreț de muzică rap. Acesta a dezvăluit că a fost căsătorit timp de trei ani.

Nicos a povestit că a avut o viață grea, iar tatăl său a fost mereu alături de el. Din acest motiv, Nicos i-a dedicat chiar tatălui său una dintre piesele sale, iar în versuri, concurentul de la ”Puterea Dragostei” își spune povestea de viață. ”Tată, îți mulțumesc că ai fost lângă mine”, spune tânărul. În videoclip apare, alături de Nicos, și tatăl său.

 

Concurentul de la ”Puterea Dragostei” a povestit încă de la intrarea sa în emisiune că mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Potrivit wowbiz.ro, tatăl lui Nicos, Giovanni, a făcut închisoare în Germania.

A falsificat carduri

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa ELGI. Ion Dumitrescu, cunoscut drept Giovanni, a petrecut aproape trei ani într-o închisoare din Germania, la Munchen. A fost arestat după ce a falsificat carduri.

„Din cei trei ani şi şase luni de închisoare am stat închis doi ani şi zece luni, pentru că nu am colaborat cu autorităţile. Am fost rupt de realitate. Deşi acolo s-au purtat frumos cu mine, mă durea îngrozitor gândul că îmi pierdusem familia”, a povestit Giovanni, tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”, conform sursei citate.

Tatăl lui Nicos a fost eliberat în decembrie 2014.

„Preferam să fiu închis în România, măcar aici m-ar fi vizitat familia, prietenii. În Munchen eram singur, nu aveam pe nimeni. Acolo nu aveai voie să primeşti pachete. Munceam, iar o parte din banii pe care îi primeam mergeam pe mâncare, cealaltă mergea într-un cont pentru perioada după eliberare.

De când am ajuns acasă simt că m-am născut din nou. M-am reapucat de muzică, am scos o melodie alături de colegii mei de trupă şi urmează multe alte proiecte. Mi-am recunoscut vina, mi-am asumat totul şi am plătit. Am furat pentru că voiam să-mi iau o maşină şi nu aveam bani”, mai povestea acesta.

citește și...