Tensiuni între Grațiela Duban și Cristina Șișcanu. ”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea”

21.05.2020, 09:49
Tensiuni între Grațiela Duban și Cristina Șișcanu. ”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea”
Tensiuni între Grațiela Duban și Cristina Șișcanu. ”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea”

Jurnalista Cristina Șișcanu și actrița Grațilea Duban nu au rămas în relații prea bune după ce au participat la show-ul ”Survivor România”.

Cristina Șișcanu și Grațiela Duban au fost două dintre concurentele din echipa Faimoșților de la ”Survivor România”. Cele două au fost invitate la emisiunea ”FanArena”, de la Kanal D, unde au mărturisit că nu s-au mai văzut și nici nu și-au mai vorbit după ce au fost eliminate din competiție.

Cristina Șișcanu a afirmat că nu are ce să discute cu Grațiela Duban.

”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el. Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…).

Ea (n.r Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan , ne-am întâlnit înante să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta”, a afirmat Cristina Șișcanu, potrivit wowbiz.ro.

”Principiile ei de viață au funcționat doar la mine. Pe mine m-a nominalizat pentru că a spus că eram cea mai slabă, dar când a nominalizat-o pe Elena a uitat de principii și a spus că a nominalizat-o din alte considerente, chiar dacă era bună pe traseu”, a mai spus jurnalista.

Grațiela Duban a replicat:

”Săptămânile trecute am ascultat un interviu al Cristinei în care spunea că ea se atașase de mine. Eu nu am simțit lucrul ăsta. Eu nu am simțit că ea era apropiată de mine sufletește de mine, nu am simțit că suntem foarte apropiate. Nu-mi pare rău că am procedat așa. Asta am simțit să fac în acel moment”.

Când va avea loc finala ”Survivor România

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Câștigătorul competiției va intra în posesia trofeului ”Survivor România”, dar și în posesia unui premiu în valoare de 250.000 de lei.

Semifinalele concuruslui “Survivor România” vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, si duminică, 24 mai, la Kanal D.

Lola și Emanuel, calificați direct în finală

Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care s-au calificat direct în finala competiției de la Kanal D. Alți doi finaliști urmează să fie desemnați.

Cei patru concurenți care se vr lupta pentru a prinde cele două locuri rămase în marea finală a competiției sunt: Elena Ionescu, Emy Alupei și Cezar Juratoni, din echipa Faimoșilor, și Iancu Sterp, din echipa Războinicilor.

citește și...