Televiziunile-marionetă ale lui Vladimir Putin nu mai au nicio limită: „Calea e Al Treilea Război Mondial. Se va termina cu o lovitură nucleară: noi vom merge în Rai, iar ei vor muri ca niște gândaci”

29.04.2022, 14:55
Televiziunile-marionetă ale lui Vladimir Putin nu mai au nicio limită: „Calea e Al Treilea Război Mondial. Se va termina cu o lovitură nucleară: noi vom merge în Rai, iar ei vor muri ca niște gândaci”

„Războiul nuclear ar fi în regulă pentru că toți vom muri într-o zi”, a spus Margarita Simonyan, redactorul șef al RT. „Stim cum funcționează totul pe aici, este imposibil… nu există nicio șansă – să renunțăm”, a spus jurnalista. 

Margarita Simonyan, redactorul postului de stat rus RT, unul dintre cei mai cunoscuti jurnaliști ai Kremlinului, a declarat în cadrul unei emisiuni: „Fie pierdem în Ucraina, fie începe al Treilea Război Mondial. Cred că al Treilea Război Mondial este mai realist”.

Jurnalista Margarita Simonyan a făcut acest comentariu în cadrul emisiunii „Seara cu Vladimir Solovyov”, marți (26 aprilie), când gazdele au vorbit despre potențialul unui război care se extinde dincolo de Ucraina.

Vladimir Putin continuă să amenințe

Discuția vine pe fondul pretențiilor din presa rusă că al Treilea Război Mondial este iminent dacă, așa cum susține presa de stat, Occidentul își continuă războiul împotriva Kremlinului.

În timp ce președintele rus Vladimir Putin a vorbit deschis despre un război nuclear, spunând că orice țară care intervine în Ucraina va primi un răspuns cu „instrumente… cu care nimeni altcineva nu se poate lăuda”.

Televiziunea de stat rusă a normalizat perspectiva războiului nuclear

În segmentele de știri care au apărut pe 28 aprilie , gazdele de televiziune ruse au discutat despre posibilitatea unui război care s-ar putea răspândi în afara granițelor Ucrainei și ar putea declanșa cel de-al Treilea Război Mondial, însă, stânjenitor, televiziunea de stat rusă a normalizat perspectiva războiului nuclear, spunând „toți vom muri într-o zi.”

Într-o astfel de emisiune de televiziune, gazda Vladimir Solovyov a zguduit retorica războiului nuclear, spunând că pentru a descuraja celelalte țări să se amestece în operațiunea militară specială a Rusiei, un război nuclear este o „posibilitate”. “.

„Personal, cred că cea mai realistă cale este calea celui de-al Treilea Război Mondial, bazată pe cunoașterea noastră și a liderului nostru, Vladimir Vladimirovici Putin”, a spus Simonyan conform The Daily Beast, „Stim cum funcționează totul pe aici, este imposibil… nu există nicio șansă – să renunțăm”, a spus ea.

Televiziunea rusă discută despre atacul Moscovei asupra depozitului de arme din Ucraina cu stocuri de arme străine
Gazda rusă a discutat, de asemenea, despre perspectivele ca Moscova să atace un depozit de arme din Ucraina cu stocuri de arme livrate de Regatul Unit: „Ce ne împiedică să lovim teritoriul Regatului Unit, țintind acele centre logistice în care sunt aceste arme. fiind încărcat?”

 

citește și...