Tavi Colen, noi dezvăluiri despre războiul cu Alin Oprea! De ce nu îl poate ierta niciodată: ‘Nu regret decizia’

20.01.2021, 13:16
Tavi Colen, noi dezvăluiri despre războiul cu Alin Oprea! De ce nu îl poate ierta niciodată: 'Nu regret decizia'
Tavi Colen, noi dezvăluiri despre războiul cu Alin Oprea! De ce nu îl poate ierta niciodată: 'Nu regret decizia'

Războiul dintre Tavi Colen şi Alin Oprea, cei doi foşti membri ai trupei Talisman, este departe de a se încheia. Trupa Talisman s-a destrămat în anul 2006, după ce Tavi Colen a hotărât că vrea să-şi clădească o carieră solo.

De atunci, Tavi Colen şi Alin Oprea nu și-au mai vorbit deloc! În urmă cu ceva timp, Alin Oprea îl acuza pe Tavi Colen că l-a lăsat să moară de foame când a părăsit formaţia.

Deși au trecut atâția ani, cei doi protagoniști tot nu au încheiat conflictul. Recent, Tavi Colen l-a desființat iar pe fostul său coleg de trupă.

Tavi Colen nu-l poate ierta pe Alin Oprea

În emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Tavi Colen a mărturisit că nu este posibilă nicio împăcare între ei.

Înainte ca trupa Talisman să se destrame, Alin Oprea a fost cel care a devenit singurul care are voie să folosească numele de Talisman. Din declarațiile lui Tavi Colen, Alin Oprea a înregistrat numele pe ascuns de el.

De asemenea, Colen a precizat că fosta soție a lui Alin a fost un alt măr al discordiei care a dus la scandalurile din trupă. Se pare că Larisa Uță era foarte geloasă și mergea mereu cu ei la toate spectacolele.

Ce i-a făcut Alin Oprea lui Tavi

‘Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată. Într-o dimineață mi-a luat tot. Palmares, viață, numele formației, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deștept. S-a dus cu 5 ani înainte și și-a luat numele la OSIM. La ora aia „Talisman” este over the top. Eram singura formație care umplea stadioanele cu bilete’, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

Tavi Colen a mai adăugat că nu este afectat de faptul că nu mai este prieten cu Alin Oprea. Tavi nu vrea să mai audă vreodată de fostul său prieten şi partener din trupa Talisman.

‘Motivul este că nu ținea pasul cu mine niciodată. Eu propuneam să atingem un țel și nu reușeam niciodată. Prietenii apropiați știu despre ce este vorba. Eu am hotărât că după 12 ani nu mai este important. La momentul ăla am crezut că este bine dacă plec. A fost foarte greu pentru că am căzut de pe un piedestal. Nu regret decizia. Am fost conștient’, a mai spus solistul.

citește și...