Tatăl Oanei Lis a murit! De ce nu va merge vedeta la înmormântare

14.04.2021, 09:21
Tatăl Oanei Lis a murit! De ce nu va merge vedeta la înmormântare
Tatăl Oanei Lis a murit! De ce nu va merge vedeta la înmormântare

Tatăl Oanei Lis a murit! Vedeta a fost cea care a anunțat decesul bărbatului pe rețelele de socializare. Tatăl blondinei locuia de mai multă vreme în Spania. 

„Azi am aflat ca a murit taică-meu, în Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc. Nu aveam o relație în prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași . Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Oana Lis, chinuită de tatăl ei în copilărie

În urmă cu ceva timp, Oana Lis mărturisea, cu ochii în lacrimi, că ea și tatăl său nu au avut niciodată o relație prea bună. Soția lui Viorel Lis dezvăluia că bărbatul a abuzat-o sexual și fizic. Cu toate acestea, el a găsit puterea să-l ierte pentri tot.

„Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis, în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Tatăl Oanei Lis a făcut infarct

Conform Click!, bărbatul a decedat în urma unui infarct, singur acasă. Oana Lis a dezvăluit că nu va merge la înmormântarea tatălui său.

„El era bolnav cu inima de câțiva ani. Nu știu, având în vedere că pe mine m-au contactat doar concetățenii luidin Palos, chiar îi spuneam fratelui meu să se ocupe să-i ia certficatul de deces. Eu nu am de unde să știu cum este acolo. Va fi înmormântat acolo în Spania, era a doua lui casă, locuia de mult acolo. A ales să stea în Spania pentru că avea o pensie mai mare decât ar fi avut în România”, a declarat Oana, pentru Click!

citește și...