Tatăl Mădălinei Manole, declarație sfâșietoare la 10 ani de la moartea fiicei sale. ”Pe Măgduța o port în suflet”

14.07.2020, 11:53
Tatăl Mădălinei Manole, declarație sfâșietoare la 10 ani de la moartea fiicei sale. ”Pe Măgduța o port în suflet”
Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani. Fratele regretatei artiste nu a putut să-și vadă nepotul

La zece ani de la moartea regretatei artiste Mădălina Manole, tatăl ei a făcut declarații sfâșietoare.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 ilie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. La zece ani de la dispariția regretatei artiste, tatăl acesteia, Ion Manole, a făcut declarații sfâșietoare.

”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mărturisit tatăl Mădălinei Manole pentru click.ro.


Nu și-a mai văzut nepotul decât în ziare

Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), pentru că relaţiile dintre familia Mădălinei Manole şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat după dispariția regretatei cântărețe.

”L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: ”Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?”. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, a mai declarat Ion Manole.


Și-a pierdut soția în urmă cu trei ani

După moartea fiicei sale, Mădălina Manole, Ion Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe soția sa, Eugenia, care a fpst răpusă de cancer pulmonar.

“Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, spunea el la acea vreme.

citește și...