Tatăl Mădălinei Manole a murit într-o sărăcie lucie. Abia dacă reușea să supraviețuiască de pe o zi pe alta: ce pensie încasa bărbatul de 77 de ani

10.09.2020, 18:39
Tatăl Mădălinei Manole a murit într-o sărăcie lucie. Abia dacă reușea să supraviețuiască de pe o zi pe alta: ce pensie încasa bărbatul de 77 de ani
Tatăl Mădălinei Manole a murit într-o sărăcie lucie. Abia dacă reușea să supraviețuiască de pe o zi pe alta: ce pensie încasa bărbatul de 77 de ani

Tatăl Mădălinei Manole a încetat din viață miercuri, 9 septembrie, după ce fusese infectat cu COVID-19! Bărbatul de 77 ani era în stare gravă încă de săptămâna trecută, când fiul lui, Marian, a anunțat că a fost internat la spitalul din Ploiești.

Ion Manole a decedat pe un pat de spital! Medicii au încercat să îl salveze, însă avea și alte probleme de sănătate. Tatăl regretatei artiste va fi înmormântat la Ploiești.

Tatăl Mădălinei Manole avea o pensie mică

Ion Manole s-a descurcat destul de greu în ultimii ani. În 2014, bărbatul a suferit un atac cerebral sever. Trei ani mai târziu, acesta și-a pierdut soția, pe Eugenia, care a fost răpusă de cancer. De atunci, starea lui de sănătate s-a înrăutățit tot mai mult și ajunsese să depindă în totalitate de fiul său, pentru că toți banii îi dădea pe medicamente.

Conform Impact.ro, tatăl Mădălinei Manole încasa o pensie lunară de 1.200 de lei. Ajutorul lui de nădejde a fost Marian, singurul său băiat, care a fost lângă el până în ultimele clipe de viață.

‘Dacă nu erau fiul și nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimba, nora îi aducea mancare și făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, trăia vai de capul lui. Cât a trăit Mădălina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinții s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferință. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia și suferea tare mult. Deși sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus și și-a găsit liniștea’, au declarat apropiații familiei Manole pentru sursa citată mai sus.

Nu va fi înmormântat lângă Mădălina Manole

Ion Manole nu va fi înmormântat lângă fiica lui, ci lângă soția răpusă de cancer în urmă cu trei ani și jumătate.

Fiul lui Ion Manole, Marian, a dezvăluit că tatăl lui va avea parte de o slujbă la groapă, în ziua înmormântării, la cimitirul Bolovani din Ploiești.

‘La Mădălina stăpân e soțul’, a dezvăluit fratele solistei pentru Click! Petru Mircea a fost acuzat că a trecut pe numele lui locul de veci cumpărat de familia Mădălinei în cimitirul din Ploiești. Ion Manole a murit cu o mare durere în suflet. Nu-și mai văzuse nepotul de 8 ani.

Fiul bărbatului a povestit și cum au decurs ultimele clipe de viață ale tatălui său.

‘A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori și a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni și marti îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău și nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulația, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu știu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se știe. El era bolnav. Trebuie să ma anunțe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminați’, a declarat Marian Manole pentru Fanatik. 

citește și...