Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac vascular cerebral. „Ne rugăm”

25.05.2022, 13:05

Tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, a fost internat la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral masiv care l-a lăsat „în imposibilitatea de a vorbi”. Bărbatul a fost fotografiat transportat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pusă pe față. 

Markle, în vârstă de 77 de ani, plănuia să zboare în Regatul Unit în iunie pentru Jubileul de platină al Reginei, cu speranța de a întâlni membrii familiei regale și nepoții săi – Archie și Lilibet – pentru prima dată.

Cu toate acestea, marți dimineață, a fost transportat de urgență la spital. Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, s-a îmbolnăvit în Mexic, unde locuiește, și a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital peste noapte.

Probleme de sănătate pentru tatăl lui Meghan Markle

Potrivit TMZ, fostul director de iluminat al televiziunii în vârstă de 77 de ani a fost fotografiat transportat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pusă pe față. Bărbatul a avut nevoie de un aport suplimentar de oxigen și nu a putut merge până la autospecială, ceea ce arată că a avut parte de o lovitură puternică în ceea ce privește starea de sănătate

Fiul său Thomas Jr, în vârstă de 55 de ani, și fiica sa Samantha, în vârstă de 57 de ani, au stat lângă el, iar Samantha a transmis: „Ne rugăm”.

Thomas Markle își dorea să participe la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a

Vestea, difuzată iniţial de MailOnline, vine după ce Thomas Markle a vorbit luna trecută despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu.

Într-un interviu acordat GB News din locuinţa sa din Rosarito, Mexic, el a spus: “Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia”.

Îngrijorarea recentă a sănătății lui Thomas înseamnă că nu va participa săptămâna viitoare la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a la Londra, așa cum intenționase, potrivit mai multor publicații. El a plănuit să meargă pentru prima dată la Castelul Windsor, unde ar fi trebuit să-și escorteze fiica pe culoar la nunta ei, înainte de a suferi un atac de cord care l-a făcut să nu poată merge.

Evenimentul de patru zile va fi pentru prima dată de când Prințul Harry și Meghan se întorc în Marea Britanie ca familie de când au demisionat din funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020.

„Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați și onorați să participe la sărbătorile Jubileului de Platină al Reginei în luna iunie împreună cu copiii lor”, a confirmat un purtător de cuvânt al cuplului regal în mai.

 

citește și...