Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”

24.11.2022, 13:38
Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”
Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”

Gală încărcată de emoţie sâmbăta aceasta pentru Connect-R, la ”Te cunosc de undeva!”.  Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii #NăscuţiPentruSpectacol înainte de fiecare transformare. Mai ales că ruleta nu a fost deloc blândă cu Connect-R şi SHIFT, cărora le-a adus două travestiuri de zile mari – Caterina Valente cu Bongo ChaChaCha.

“L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au performat pe scena Te cunosc undeva!.

“Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus ”ce-am crescut şi ce-ai ajuns!””, a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare.

Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”. ce spun artistul și colegul său, Shift, despre personajele interpretate

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti şi-au exprimat “bucuria”. “Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R, în vreme ce SHIFT a încercat la antrenamente: “Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”.


Cum a reacţionat tatăl lui Connect-R când şi-a văzut fiul pe parcursul transformării şi ce le-a mărturisit colegilor lui din cel de-al optsprezecelea sezon al transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

 

citește și...