VIDEO / Soţii Natanticu, câştigătorii serii la ”Te cunosc de undeva”. Super transformare în Joel Grey, Liza Minnelli – Money

20.11.2022, 11:31
VIDEO / Soţii Natanticu, câştigătorii serii la ”Te cunosc de undeva”. Super transformare în Joel Grey, Liza Minnelli - Money
Soţii Natanticu, câştigătorii serii la ”Te cunosc de undeva”.

Cea de-a unsprezecea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” a fost câștigată aseară de către Eliza şi Cosmin Natanticu, cu o super transformare în Joel Grey, Liza Minnelli – Money. Emisiunea de la Antena 1 fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, transforming show-ul impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Lupta este din ce în ce mai strânsă, iar transformările printre cele mai spectaculoase, mai ales că în acest sezon, echipa care câştigă cele mai multe gale se califică direct în marea finală. Cea de-a unsprezecea gală Te cunosc de undeva! a fost o adevărată provocare pentru cele opt cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol.

Seara a fost deschisă de către Feli şi Nicolai Tand, care au adus pe scena Te cunosc de undeva! ritmurile spaniole ale trupei Bosquito – Pepita, în vreme ce Wrs şi Emilian au avut de-a face cu o dublă transformare în Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody. De măcar un travesti n-au scăpat nici Sore şi Emma de la ZU, fetele primind de la ruletă transformarea în Shakira ft Alejandro Sanz – La Tortura.

Soţii Natanticu, câştigătorii serii la ”Te cunosc de undeva”. Au impresionat pe toată lumea cu transformarea lor

Povestea a continuat apoi cu o atmosferă desprinsă de pe platourile de la Hollywood, căci pentru Connect-R şi SHIFT ruleta a decis o transformare în Antonio Banderas, într-unul din rolurile lui cele mai cunoscute – Desperado. De mari emoţii n-au scăpat nici Emi şi Cuza, care au fost nevoiţi să îl impersoneze chiar pe juratul transforming show-ului, Aurelian Temişan – O Poveste din Vest. În continuare, întreg platoul a vibrat la emoţia puternică transmisă de Jo şi Liviu Teodorescu, care s-au transformat în două mari voci ale muzicii româneşti – Aura Urziceanu și Aurelian Andreescu – Septembrie, în vreme ce Rona şi Johny Romano au îmbinat emoţia şi forţa cu o transformare impresionantă în Evanescence cu Bring Me To Life.

Ultimul cuplu de artişti #NăscuţiPentruSpectacol au adus pe scenă bucuria muzicalului cu care Joel Grey și Liza Minnelli au primit câte un Oscar. Nici ei n-au rămas nepremiaţi, căci soţii Natanticu au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a unsprezecea gale Te cunosc de undeva!.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doisprezecea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

citește și...