Gheorghe Dincă și-a ieșit din minți la audieri! Criminalul a dat cu pumnii în masă și a înjurat avocatul

03.07.2020, 14:35
Gheorghe Dincă și-a ieșit din minți la audieri! Criminalul a dat cu pumnii în masă și a înjurat avocatul
foto: inquam

A trecut aproape un an de când Gheorghe Dincă a fost reținut, după ce a recunoscut că le-a răpit și ucis pe cele două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Recent, avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a mers pentru a se întâlni cu Dincă în arest, însă întâlnirea a fost una cu scântei. Judecătorii de la Tribunalul Slatina au decis că cele două autovehicule ale lui Gheorghe Dincă nu pot fi vândute.

Gheorghe Dincă este închis din vara lui 2019

Conform evz.ro, Gheorghe Dincă a răbufnit când a văzut-o pe avocată și a început să jigneaască și amenințe. În plus, în momentul în care Carmen Obîrșanu a început să întrebe unde sunt fetele, Dincă și-a ieșit din minți.

De asemenea, un alt incident șocant a avut loc și când bărbatul a fost întrebat de apelurile false pentru familiile tinerelor dispărute Se pare că nu a mai rezistat, s-a ridicat de pe scaun și a început să dea cu pumnii în ușa camerei de interogatoriu, țipând că vrea înapoi în celulă. În prezent, nu se știe cine folosește telefonul lui Dincă pentru a da apelurile sale.

A recunoscut că le-a ucis pe tinerele din Caracal

La finalul anului trecut, Gheorghe Dincă recunoștea că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Pe Luiza a chinuit-o timp de patru zile, după care a incinerat-o.

‘Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind’, a spus despre adolescenta de 18 ani.

Cât despre Alexandra Măceșanu, Dincă a spus că a procedat ca în cazul Luizei.

‘Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc’, a mai adăugat criminalul din Caracal.

citește și...