Tatăl Cristinei Spătar a decedat! Bărbatul se lupta cu cancer ganglionar. Familia artistei, urmărită de un blestem

13.06.2021, 10:59
Tatăl Cristinei Spătar a decedat! Bărbatul se lupta cu cancer ganglionar. Familia artistei, urmărită de un blestem
Tatăl Cristinei Spătar a decedat! Bărbatul se lupta cu cancer ganglionar. Familia artistei, urmărită de un blestem

Cristina Spătar este în doliu! Tatăl artistei s-a stins din viață, la nici un an după ce a fost diagnosticat cu cancer ganglionar.

Solista trece prin momente dificile! În octombrie 2020, bărbatul a primit o veste cruntă din partea medicilor: cancer ganglionar. Din păcate, el a pierdut lupta cu viața. Pe rețelele de socializare, Cristina Spătar a făcut anunțul morții tatălui ei, postând o imagine cu ea lângă sicriul bărbatului.

Cristina Spătar și-a pierdut tatăl

“Drum lin spre îngeri, tată… acolo o vei reîntâlni pe ea”, a fost mesajul Cristinei Spătar pentru tatăl ei.

Se pare că familia solistei este urmărită de un blestem. Mama vedetei a murit tot de cancer. În plus, tatăl Cristinei Spătar a avut mai multe relații după divorț, însă toate femeile cu care a fost au avut aceeași maladie necruțătoare.

“Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un bestem. Acum am aflat că și el are cancer. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea.

Cu mama s-a purtat impecabil, cu mine și cu sora mea a fost mai dur. Ne altoia, bine de tot, de la o notă mică, dacă întârziam acasă. Când a aflat că mama mea are cancer, el și-a găsit pe altcineva, și mama mea a suferit foarte mult în ultimii ani de viață”, a mărturisit Cristina Spătar, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Mama Cristinei Spătar a fost răpusă tot de cancer

“Chiar dacă în ultimii ani nu a fost alături de mine și de sora mea, încerc să îmi fac datoria. Am vorbit cu el acum ceva timp și era foarte răgușit. Nu puteam să merg la Onești, pentru că stau cu copilașii, așa că am vorbit cu doctorii și i-au făcut analizele, găsindu-i un cancer ganglionar. Eu mereu am asociat Oneștiul cu Cernobîlul, fiind destul de apropiate”, a mai spus solista.

Mama Cristinei Spătar a murit răpusă de cancer la numai 42 de ani. Femeia suferea de cancer la colon, iar în 1997 a decedat.

“Cea mai mare lovitură a fost atunci când mama s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. Am fost lângă ea în toată acea perioadă grea, sora mea era plecată în Italia. Am văzut-o cât a suferit. Era o ființa blândă, nu ne certa, nu ne bătea. Tata nu a fost lângă ea. A părăsit-o. Cred că asta i-a scurtat viața mamei mele”, a mai dezvăluit Cristina Spătar, în emisiunea “La Măruță”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar)

citește și...