Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din România. Care a fost motivul

27.04.2021, 13:53
Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din România. Care a fost motivul
Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din România. Care a fost motivul

Cântăreața Cristina Spătar a dezvăluit că la un moment dat s-a gândit la varianta de a pleca defititiv din România.

La emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Cristina Spătar a afirmat că a vrut să plece definitiv din țară și să se stabilească în Anglia, acolo unde se află sora sa.

„La un moment dat am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea, dar n-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici”, a declarat Cristina Spătar, citată de spynews.ro.

Cristina Spătar are o relație cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani ca ea

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Cristina Spătar are o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Vedeta a dezvăluit, într-un interviu, cum l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață în prezent. „M-am dus să fac reclamă la sală și așa ne-am cunoscut, iar de atunci am rămas împreună. Și uite așa ne-am împretenit, am devenit confidenți și așa s-a legat tot. Avem 4 ani jumătate. Facem 5 ani în vara asta”, a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar a vorbit și despre o eventuală căsătorie cu iubitul ei. ”Eu nu prea sunt de acord cu căsătoria pentru că am înțeles ce înseamnă. Putem sta fără acte fără nimic. El mai zice, dar eu nu știu. Am înțeles că peste ani totul se rezumă la a împărți niște bunuri. Și atunci munca ta de viață este în pericol. Nu am așteptări, fiind diferența asta de vârstă. La un moment-dat va trebui să își facă familia lui. Copiii lui. Diferența asta de vârstă i-a ajutat mult pe copii. Este bine pentru ei. Chiar se înteleg bine”, a mărturisit artista.

citește și...