Tania Popa, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! Cele două erau prietene

21.01.2020, 15:41
Tania Popa, dezvăluiri despre Cristina Țopescu! Cele două erau prietene

Tania Popa a făcut dezvăluiri despre Cristina Țopescu. Cele două erau prietene și s-au întâlnit acum câteva luni la un restaurant din Otopeni. 

Actrița a dezvăluit, într-o emisiune TV, că jurnalista i-a oferit un interviu, iar după aceea au mers la un local, unde fiica lui Cristian Țopescu i-a povestit ce viață ducea.

Tania Popa, dezvăluiri despre Cristina Țopescu

Cristina i-a mărturisit că este singură și că se ocupă de câinii care au nevoie de ajutor, deși îi este greu și nu toți vecinii sunt prietenoși. 

„Chiar nu trebuie să cazi. Trebuie să fii lucid. Eu îmi aduc aminte, am făcut cu ea un interviu nu foarte de mult. Şi chiar m-a rugat după, a zis, dacă am timp, să ne vedem că ea stând în Otopeni, am ieşit în Otopeni la o cârciumă şi am mâncat împreună. Şi, jur, era singură. Era singură, îmi povestea despre cum se ocupă ea de câini, de vecinii care unii iubeau lucrul ăsta, unii nu, ce probleme avea şi am vorbit foarte mult despre chestia asta atunci. (…) Eu mă consider un om puternic. Prefer să mă duc să mă descarc, dar să nu mă vadă nimeni şi plâng”, a spus Tania. 

 

citește și...