Cine a fost iubitul Cristinei Țopescu după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică Junior

20.01.2020, 15:13
Cine a fost iubitul Cristinei Țopescu după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică Junior
Cine a fost iubitul Cristinei Țopescu după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică Junior

După ce relația dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Junior s-a rupt, jurnalista și-a refăcut viața alături de un alt artist. Iată cine a fost atunci iubitul acesteia. 

În anii 1990, Cristina și Ștefan au avut o relație și au rămas prieteni și după ce s-au despărțit, deși gurile rele spuneau că artistul o agresa. 

Cine a fost iubitul Cristinei Țopescu după ce s-a despărțit de Ștefan Bănică Junior

La ceva timp după, jurnalista și-a găsit un alt partener, tot din zona muzicală. Astfel, fiica lui Cristian Țopescu s-a cuplat cu chitaristul Manuel Savu. 

Deși Cristina a încercat să țină secretă relația, prietena sa bună Simona Catrina, care a încetat din viață între timp, a publicat numele bărbatului într-un interviu, scrie Wowbiz. 

„Cristina s-a supărat puțin după ce a apărut interviul pentru că ea a povestit despre bărbatul cu care era atunci, despre relația lor, despre cum vede lucrurile iar Simona Catrina i-a pus numele în revistă pentru că toată lumea știa că au o relație oficială. Îl spun, pentru că l-am scris și în revistă: Manuel Savu. Noi îl cunoșteam bine, era muzician, am înțeles că era și pilot de cursă lungă… nu-mi amintesc acum.Simona i-a scris numele în interviu și Critsina s-a supărat. A zis: ”eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial”. Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine”…! Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: ”măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe”…

Deci nu el ne-a atras atenția ci ea s-a supărat și a zis că ar fi trebuit să punem… Simona a întrebat: ”E vorba de Manuel Savu?”, și a scris în paranteză: ”cunoscutul muzician și pilot de raliu, nota redacției”. Iar Cristina a zis: ”de ce n-ai trecut și numele tot în paranteză? Ca să înțeleagă el că nu eu i-am dat numele ci că tu, Simona, l-ai trecut acolo”. Iar eu, ca redactor-șef, cumva, mediam conflictul ăsta.

Asta mi-am amintit: că nici Simona Catrina și nici Cristina Țopescu nu vedeau relațiile de genul acesta, la momentul la care a avut loc interviul, acum mulți ani, așa cum cred eu că e firesc să vezi. Să fii sigur în relația ta, să n-ai nimic de ascuns și tu, ca femeie, să nu depinzi de acceptul bărbatului”, a dezvăluit Alice Năstase-Buciută la Canal 33.

citește și...