Tânărul orfan de la ‘Românii au talent’, dezvăluiri dureroase în finala show-lui de la PRO TV! Mesajul pentru părinții care l-au abandonat

29.05.2021, 11:23
Tânărul orfan de la 'Românii au talent', dezvăluiri dureroase în finala show-lui de la PRO TV! Mesajul pentru părinții care l-au abandonat
Tânărul orfan de la 'Românii au talent', dezvăluiri dureroase în finala show-lui de la PRO TV! Mesajul pentru părinții care l-au abandonat

Ion Mihai Ghințan, tânărul orfan de la ‘Românii au talent’, și-a cântat durerea în finala show-ului de la PRO TV, vineri seară, 28 mai.

Înainte a de performa pe scenă, GIM a făcut dezvăluiri șocante despre moartea fratelui său. Rapperul a povestit că fratele lui a murit la vârsta de 17 ani.

GIM și-a pierdut fratele

“Înainte de a intra pe scenă am avut un atac de panică foarte mare. Fricile, gândurile și nesiguranța. Mă gândeam la fratele meu. Mesajele oamenilor mă vindecă”, a spus GIM.

“Fratele meu era la stână împreună cu alți patru tineri: trei băieți și o fată. Într-o seară, s-au spălat toți, ea s-a spălat ultima și a lăsat butelia deschisă. S-au intoxicat și au murit toți. Dacă nu eram la orfelinat, ajungeam și eu unde este el. Nu mai eram acum”, a mai mărturisit acesta.

În plus, el le-a transmis și un mesaj părinților care l-au abandonat: “Mamă, tată, v-am iertat”! 

În momentul când a aflat că a ieșit pe locul 2 în finala ‘Românii au talent’, GIM s-a prăbușit pe scenă.

„Nu m-am ridicat în picioare pentru că mi s-au înmuiat genunchii”, a spus GIM.

Florin Călinescu i-a oferit Golden Buzz

Deși a întâmpinat numeroase greutăți, Gim a reușit să meargă la școală, iar muzica a fost refugiul lui. Mihail a absolvit liceul de muzică din Timișoara.

Băiatul de 20 de ani, zis și Gim, a povestit că toată viața a trăit pe străzi și prin orfelinate, după ce părinții l-au abandonat pe când avea doar 9 luni.

„Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat”, a mai povestit concurentul de la ‘Românii au talent’.

citește și...