VIDEO / Cine este tânărul orfan de la ‘Românii au talent’ care a primit Golden Buzz. ‘Timp de trei ani am dormit pe străzi. Am săpat sub niște țevi’

23.02.2021, 11:35
VIDEO / Cine este tânărul orfan de la 'Românii au talent' care a primit Golden Buzz. 'Timp de trei ani am dormit pe străzi. Am săpat sub niște țevi'
Cine este tânărul orfan de la 'Românii au talent' care a primit Golden Buzz

Luni seară, 22 februarie, telespectatorii au putut urmări o nouă ediție ‘Românii au talent’! Florin Călinescu a oferit un Golden Buzz unui tânăr orfan.

Ion Mihail Ghințan a reușit să îi impresioneze pe jurați până la lacrimi cu povestea lui de viață tristă. Băiatul de 20 de ani, zis și Gim, a povestit că toată viața a trăit pe străzi și prin orfelinate, după ce părinții l-au abandonat pe când avea doar 9 luni.

Gim a trăit la orfelinat și pe străzi

Cele mai dureroase clipe au fost când s-a văzut nevoit să se despartă de fratele său. La 11 ani, tânărul a fugit din orfelinat și a trăit pe străzi.

”El a fost înfiat. Îmi amintesc că țipam după el. S-au rupt legăturile, știam că nimeni nu se mai întoarce unde este rău. La 11 ani am fugit din orfelinat. Timp de trei ani am dormit pe străzi. Am săpat sub niște țevi. Am pus cartoane, pături. Când stăteam întins, țevile emanau căldură și nu simțeam frigul. Când îmi era mai foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare. Strada era dură. Eram bătut, înfometat”, a spus el, la PRO TV.

Deși a întâmpinat numeroase greutăți, Gim a reușit să meargă la școală, iar muzica a fost refugiul lui. Mihail a absolvit liceul de muzică din Timișoara.

Florin Călinescu i-a oferit Golden Buzz

„Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat”, a mai povestit concurentul de la ‘Românii au talent’.

Pe scenă, tânărul orfan a oferit un moment de excepție. Și-a cântat povestea vieții și a primit un ropot de aplauze de la spectatorii prezenți online, iar jurații au fost cu lacrimi în ochi.

La finalul interpretării, concurentul a mărturisit că el nu a avut bunici. Florin Călinescu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a propus să fie el bunicul său.

„Te deranjează dacă aș fi eu bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”, a întrebat Florin.

În plus, juratul i-a acordat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale. Extrem de emoționat, Mihail s-a tăvălit pe scenă, într-o ploaie de confetti.

citește și...