Tânărul mort în explozia de la Petromidia a fost înmormântat! Soția lui Iulian Atanasiu, un nou mesaj dureros

05.07.2021, 11:58
Tânărul mort în explozia de la Petromidia a fost înmormântat! Soția lui Iulian Atanasiu, un nou mesaj dureros
Tânărul mort în explozia de la Petromidia a fost înmormântat! Soția lui Iulian Atanasiu, un nou mesaj dureros

Explozia de la rafinăria Petromidia de la Năvodari s-a soldat cu 5 răniți și un deces.

Bărbatul care a murit se numește Iulian Atanasiu și avea doar 32 de ani. În urma lui a lăsat o soţie îndurerată şi o fetiță de 2 anișori. Partenera acestuia, Olesea Atanasiu, a anunțat că înmormântarea lui Iulian va avea loc luni, 5 iulie.

Iulian Atanasiu a fost înmormântat

Iulian Atanasiu, bărbatul de 32 de ani decedat în urma incendiului de la rafinăria Petromidia, nu trebuia să se afle la serviciu. El făcuse schimb de tură cu un coleg, iar la ora 14:00 urma să fie înlocuit. Din păcate, nu a mai apucat să ajungă acasă la familia lui.

După ce a aflat de moartea soțului său, Olesea Atanasiu nu își găsește liniștea. Tânăra a scris din nou, cu un amestec de durere, un mesaj pe Facebook.

“Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi «ce faci», dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu «salut, bine, tu?». Așa și acum cu întrebarea «te pot ajuta cu ceva?» sau aia, «Dacă ai nevoie de orice apelează oricând»… Eu personal cred că ei nu știu ce zic… Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn și ați pus capul pe pernă liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis…

Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de amortizor al durerii… Daaaaar pedeapsa vine noaptea. Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sangereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…P.S. așa arată iadul!!!”, a fost mesajul femeii îndurerate.

 

citește și...