Surpriză de proporții în prima ediție ”X Factor 10”. Cine va apărea pe scenă într-un moment emoționant

03.09.2021, 13:09
Surpriză de proporții în prima ediție ”X Factor 10”. Cine va apărea pe scenă într-un moment emoționant
Surpriză de proporții în prima ediție ”X Factor 10”. Cine va apărea pe scenă într-un moment emoționant

Pentru prima ediție a emisiunii ”X Factor”, sezonul 10, Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii show-ului de la postul de televiziune Antena 1, le-au pregătit celor patru jurați, dar și celor de acasă, o surpriză de proporții, sub forma unui moment artistic legendar. Tineri artiști urcă pe scenă, inclusiv Andrada Precup, cea care a câștigat sezonl ”X Factor”.

Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță sunt doar câțiva dintre tinerii pentru care scena a însemnat posibilitatea de a se transforma și de a uita de orice neajuns și încercare la care viața i-a supus. Fiecare dintre ei este un învingător și un artist care a profitat de șansa de urca pe o scenă pentru a-și îndeplini visul cel mare – să bucure sufletele altor oameni.

Pentru prima ediție a celui de-al zecelea sezon X Factor, cei șase tineri au pregătit un moment artistic special și un mesaj pe care fiecare îl păstrează adânc în suflet: ”Show must go on!” (n.r. Spectacolul trebuie să continue). ”Cred că fiecare trebuie să se bucure profund de momentul în care este pe scenă, pentru că acest lucru se vede și se simte de fiecare dată”, a spus Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor” sezonul 9, alături de Ștefan Bănică.

”X Factor”, sezonul 10, va avea premiera pe 6 septembrie

Emoția este la înălțime în cel de-al zecelea sezon ”X Factor”, care va avea o dublă premieră pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

De zece ani, Răzvan Simion și Dani Oțil, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurați.

citește și...