„Supernanny” face mărturisiri dureroase. Psihologul nu poate avea copii! ”Am fost foarte furioasă. Îmi venea să sar”

15.06.2022, 18:24

Irina Petrea a făcut dezvăluiri dureroase. Vedeta a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă copii, însă, din păcate, nu a reușit. Fiind extrem de dezamăgită, Irina Petrea a decis să nu mai lucreze cu copii. “Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei. Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită”, a mărturisit Irina Petrea.

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu 17 ani, când era imaginea emisiunilor despre educație și familie. Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată în exclusivitate pe canalul de YouTube theXclusive, Irina Petrea a vorbit despre cum a luat amploare drumul ei în televiziune, dar si despre dramele din viata ei.

În emisiunea moderată de Mihai Ghiță, Irina Petrea a vorbit despre relația cu Dumnezeu si că i-a fost pusă la încercare smerenia atunci când nu reușea să aibă copii sub nicio formă. Prezentatoarea TV și-a dorit foarte mult să aibă copii, însă, din păcate, nu a reușit.

“Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit“

“Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei. Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită. Nu mai puteam lucra cu copiii, nu mai suportam să văd pe stradă mămici cu copii care făceau greșeli.

Îmi era greu să văd mame care se comportau stupid cu copiii lor și care făceau greșeli oribile în educație. Îmi venea să sar pe ele și să le bat”, a mărturisit Irina Petrea la emisiunea Cioburi din Oglinda.

Irina Petrea a mărturisit în urmă cu ceva timp că se confruntă cu probleme de sănătate. „Supernanny” a fost diagnosticată cu infertilitate primară, motiv pentru care nu poate avea copil. Irina a luat în calcul adoptia unui copil.

“Sufăr de infertilitate primară“

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi’, a mărturisit Irina Petrea.

Irina Petrea a vorbit si despre cumpenele prin care a trecut, atunci când tatăl și mama sa au murit. De asemenea, fratele său a decedat în urmă cu trei luni.

 “În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după… Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că am pus camere în casă, n-am putut să nu mă uit.. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură (…) A murit și fratele meu acum 3 luni., a spus Irina Petrea.

citește și...