Superalimentul pentru pierderea grăsimii abdominale: recomandat pentru cină

16.11.2022, 20:00

Superalimentul pentru pierderea grăsimii abdominale: recomandat pentru cină. Spanacul, precum și legumele cu frunze verzi, au o influență directă asupra misiunii dificile de a pierde în greutate, iar dacă sunt consumate, probabilitatea de reducere a greutății crește considerabil.

Multe necunoscute atunci când te angajezi în dificila sarcină de a slăbi constau în ce alimente sunt cele mai potrivite, cum să le consumi sau dacă acestea sunt eficiente în misiunea lor. Pentru aceasta, este întotdeauna recomandabil să solicitați sfatul unui specialist în domeniu.

Cu toate acestea, există câteva “trucuri” generale care stau la baza unei diete echilibrate și care pot fi esențiale pentru atingerea obiectivului. În primul rând, ar trebui să fie clar că nu este nici recomandabil, nici benefic să urmezi o dietă prea strictă.

Oprirea mâncării nu este niciodată o dietă bună

Acest lucru se datorează faptului că, în general, a nu mânca este asociat cu ceva pozitiv, dar acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari mituri care există. Printre numeroasele probleme care pot apărea în cazul în care se ia această decizie se numără creșterea stresului sau apariția tulburărilor alimentare.

De aceea, există alimente care nu trebuie să dispară din farfurie, chiar dacă pot fi văzute ca fiind nedorite sau hipercalorice. Una dintre primele condiții prealabile pentru o transformare este rutina: transformarea regulilor în obiceiuri.

Nu tăiați alimentele plăcute

În acest sens, nutriționiștii recomandă să nu se elimine definitiv alimentele consumate din plăcere, chiar dacă acest lucru poate fi considerat contraproductiv. În ceea ce privește un aliment care este indispensabil într-o dietă de slăbire, spanacul este unul dintre ele.

Atât legumele cu frunze verzi, cât și spanacul sunt considerate esențiale în acest scop. Deoarece conțin cantități mari de fibre (solubile), favorizează tranzitul intestinal și ajută la reducerea grăsimii abdominale. Un alt avantaj este că este un produs foarte sățios, ceea ce îl face o calitate ideală pentru reducerea caloriilor din alimentație, deoarece generează o senzație de “sațietate”.

Potrivit experților, cel mai bine este să o introducem în alimentație ori de câte ori este posibil și într-o măsură mare. În smoothie-uri, cu alte legume, în salate, în omletă? Mai mult, potrivit unui studiu publicat de Biblioteca Națională din SUA, cei care mănâncă spanac în fiecare zi pot pierde cu 43% mai mult în greutate decât cei care nu mănâncă spanac.

 

 

citește și...