FOTO / Delia, în costum de baie. Cum s-a fotografiat artista în vacanță

28.05.2021, 10:02
FOTO / Delia, în costum de baie. Cum s-a fotografiat artista în vacanță
FOTO / Delia, în costum de baie. Cum s-a fotografiat artista în vacanță

Delia a postat în mediul online o fotografie în care apare în costum de baie. Internauții au reacționat imediat.

Delia se află în vacanță în Maldive. Cântăreața preferă destinațiile exotice și își ține la curent fanii cu locurile pe care le vizitează. De curând, artista a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie din vacanța pe care o petrece în Gili Lankanfushi din Maldive. În fotografia respectivă, Delia apare în costum de baie în timp ce sărea într-o trambulină cu plasă.

Fotografia respectivă a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților: ”Frumoase picioare”, ”Mamasita”, ”Wow”, ”Frumusețe”, ”Superbă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Delia, despre posibilitatea de a deveni mămică

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.La podcastul realizat de Andra, artista a mărturisit că și-ar dori să aibă o fetiță. ”Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, a spus Delia.

Despre partenerul ei de viață, Delia a afirmat: „Eu cu Răzvan nu suntem romantici, nu ne spunem te iubesc, nu suntem siropoşi, suntem mai degrabă o echipă”.

”El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, a adăugat ea.

citește și...