Suma incredibilă pe care a cheltuit-o Oana Zăvoranu pe două perechi de botine: “Mereu mi-e greu să mă decid”

05.11.2019, 17:42

Oana Zăvoranu nu se uită la bani atunci când îşi doreşte ceva. Bruneta şi-a cumpărat recent două perechi de botine şi nu a ezitat să arate noile achiziţii fanilor săi.

Bruneta și-a cumpărat două perechi de botine care i-au picat cu tronc, fără să țină cont de prețul lor. Potrivit cancan.ro, încălțările Oanei Zăvoranu costă 1.000 de euro perechea. (CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu, mesaj agresiv despre imaginile tandre cu soțul său și altă femeie)

 

“Două branduri pe care le plac mult, la care mi-e mereu greu să mă decid… așa că mi-am întrebat gemeneii și au zis : IA-LE PE AMÂNDOUĂ… Pe amândouă, AM ZIS!… și m-am ‘supus’ cumințică … că așa fac eu, ‘mă supun’ mereu cuminte și ascultătoare când vine vorba de ‘gemenii’ mei interiori Voi ce-ați fi făcut? Prea multe alegeri, prea multe branduri… și toate astea cool, scumpe rău”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa oficială de Facebook.

Sume colosale și pentru întreținerea corporală

La cei 46 de ani, Oana Zăvoranu nu îşi arată deloc vârsta, arată incredibil de bine, însă pentru a arăta atât de bine, focoasa brunetă plăteşte o avere. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că nu îi place să meargă la sală, nici la capitolul alimentaţie sănătoasă nu excelează, însă de la saloanele de înfrumuseţare nu lipseşte.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a declaratOana Zăvoranu la Xtra Night Show.

citește și...