Oana Zăvoranu, mesaj agresiv despre imaginile tandre cu soțul său și altă femeie

26.10.2019, 11:49
Oana Zăvoranu, mesaj agresiv despre imaginile tandre cu soțul său și altă femeie
Oana Zăvoranu, mesaj agresiv despre imaginile tandre cu soțul său și altă femeie

Oana Zăvoranu a transmis primul mesaj referitor la imaginile tandre cu soțul său și altă femeie, care au apărut în presă ieri. Vedeta nu s-a putut abține și a scris cuvinte jignitoare în mediul online. 

Mai multe imagini cu Alex Ashraf, soțul lui „Zăvo”, au fost surprinse de paparazzi zilele trecute și ieri au ajuns în presă. Fotografiile cu pricina îi au ca protagoniști pe tânăr și pe o colegă a lui de sală. Cei doi se întâlnesc înainte de antrenament, la o cafea, iar gesturile lui Alex par să trădeze o apropiere intimă de brunetă. Mai mult decât atât, după ce merg la sală, cei doi petrec din nou timp împreună. 

Oana Zăvoranu, mesaj agresiv după imaginile tandre cu soțul său și altă femeie

La câteva ore după publicarea imaginilor, Oana Zăvoranu a decis să scrie un mesaj foarte tranșant despre acest subiect. 

„Spre marea voastră dezamăgire dragostea noastră este reală, pură, profundă și nu poate fi deranjată de poze jalnice pe care puteți să vi le băgați direct în … în loc de supozitor, că și așa nu prea aveți ‘scaune’, am auzit ? (…) Vă asigur că dacă am vreodată ceva de spus important, O VOI FACE PERSONAL, CĂ AVOCAȚII NEPLĂTIȚI SUNT ÎNTOTDEAUNA PROȘTI!”, a scris bruneta.

Fanii săi au reacționat imediat și i-au scris Oanei mesaje de susținere, iar printre cei care i-au apreciat postarea se numără și Anamaria Prodan. 

 

citește și...