Suferințele prin care a trecut Gabriel Dorobanțu. ”Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării”

19.04.2021, 11:38
Suferințele prin care a trecut Gabriel Dorobanțu. ”Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării”
Suferințele prin care a trecut Gabriel Dorobanțu. ”Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării”

În ultima perioadă de timp, cântărețul Gabriel Dorobanțu, a trecut prin momente extrem de dificile.

Binecunoscutul artist Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 67 de ani, a trecut prin clipe extrem de dificile pe perioada pandemie de coronavirus. A fost infectat cu COVID, iar mai apoi,la zece zile de la ieșirea din spital, mama acestuia a decedat.

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar, la 10 zile după externare, a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit Gabriel Dorobanțu la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, potrivit click.ro.

Gabriel Dorobanțu, declarații emoționante despre părinții săi

Artistul a făcut declarații emoționante despre părinții săi.

Gabriel Dorobanțu a avut o relație specială cu aceștia.

„Ei m-au învățat să le fiu recunoscător pentru că s-au străduit să am o educație bună, nu au cheltuit în zadar. Mi-am luat părinții cu mine, ne-am mutat în București. Tata a murit de mult. Am rămas cu mama, nu puteam să o las într-o garsonieră și să o vizitez doar de Crăciun și de Paște. La noi nu exista așa ceva. Mama era un foarte bun observator al vieții mele artistice. Era singura care mă critica, care mă enerva, mi se părea că ea nu înțelege și nu știe ce înseamnă să fii artist, dar probabil că tot ce-mi spunea era adevărat”, a afirmat Gabriel Dorobanțu.

citește și...