Gabriel Dorobanțu a avut coronavirus! Artistul a trecut prin momente cumplite

13.12.2020, 16:03
Gabriel Dorobanțu a avut coronavirus! Artistul a trecut prin momente cumplite
Gabriel Dorobanțu a avut coronavirus! Artistul a trecut prin momente cumplite

Gabriel Dorobanțu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai vechii generații, a mărturisit recent că a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Solistul în vârstă de 67 de ani a trecut prin clipe cumplite și a stat internat în spital aproape două săptămâni. Din fericire, medicii au reușit să îi salveze viața.

Gabriel Dorobanțu a fost internat în spital

Gabriel Dorobanțu a povestit că a trecut pe lângă moarte, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2. Interpretul a fost internat la spitalul din Băicoi. Pe rețelele de socializare, acesta le-a mulțumit cadrelor medicale că au avut grijă de el.

‘Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc, iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez, îngeri păzitori! Toată apreciera d-lui Zanfir, managerul Spitalului Covid Băicoi – Patrik’, a scris artistul pe Facebook.

De ce nu s-a căsătorit niciodată

De ani buni, Gabriel Dorobanțu s-a stabilit în localitatea Cornu, din Județul Prahova. Acolo se ocupă de o livadă de meri și are un stil de viață mai simplu și mai sănătos. Solistul nu a fost căsătorit niciodată și a explicat de ce nu a făcut pasul cel mare până la această vârstă.

„Nu mă mai cucerește nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porți crucea și așa, pentru că poți să privești și să te amuzi de ceea ce pățesc cei care nu sunt burlaci.

În tinerețe mi se parea senzaţional să te căsătorești și să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap și să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor.

O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt niște copilițe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoțite de partenerii de viață devin mai importante și mai grave. Și nu-mi place!”, spunea Dorobanțu pentru revista Taifasuri.

 

citește și...