Suferința teribilă prin care a trecut Anamaria Ferentz. ”Nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros”

23.11.2022, 13:17
Suferința teribilă prin care a trecut Anamaria Ferentz. ”Nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros”
Suferința teribilă prin care a trecut Anamaria Ferentz

Cântăreața Anamaria Ferentz, în vârstă de 47 de ani, a trecut printr-o mare suderință la începutul lunii noiembrie a acestuii an, când tatăl său, Petre Ferentz, a încetat din vață. ”Am vrut să rămân cu imaginea lui în viață, nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros”, a mărturisit vedeta.

Anamaria Ferentz este stabilită peste Ocean de mulți ani. Artista are o relație cu un om de afaceri amerrican, Douglas, care are șapte copii.

La începutul acestei luni, Anamaria Ferentz a trecut printr=o mare sufeință Tatăl vedetei, Petre Ferentz, a încetat din viață în data de 1 noiembrie 2022, la vârsta de 72 de ani. Vederta l-a viztat în spital, însă nu a fost în țară la înmormântarea lui. Artista a vorbit, pentru click.ro, despre suferința prin care a trecut ș despre problemele grave de sănătate cu cae s-a confruntat tatăl său.

Suferința teribilă pin care a trecut Anamaria Ferentz. ”Noi toți ne-am rugat ca Dumnezeu să poată face ori un miracol”

„Tata a făcut un atac cerebral în februarie și după asta a fost paralizat pe partea stângă, făcea terapie în fiecare lună și mergea spre bine, era foarte bine, dar la una dintre ședințele de terapie, în septembrie, din păcate, a luat Covid. Nu știu dacă din spital sau din altă parte. Nu avea simptome, să îi fie rău, dar de la asta a făcut și o complicație, o enterocolită, apoi a intrat în spital. În spital, a făcut în luna octombrie al doilea atac cerebral și pe 12 octombrie a intrat în comă. Am fost și l-am văzut. Pe 14 octombrie am ajuns în țară și l-am văzut. Din păcate, era în comă, nu era prezent și, apoi, după ce a stat timp de trei săptămâni în comă, a decedat”, a mărturisit Anamaia Ferentz.


”Noi toți ne-am rugat ca Dumnezeu să poată face ori un miracol, să își revină complet, ori să îl ierte, să se ducă în liniște și așa s-a întâmplat. E o durere pentru toată familia, pentru că avea 72 de ani și a fost un om foarte iubit. (…) La înmormântare au fost în jur de 140 de persoane, înseamnă că a fost foarte iubit și asta contează mult, a făcut lucruri bune și a lăsat în urma lui foarte multă iubire. La înmormântare nu am mai venit pentru că doar ce fusesem cu 10 zile sau două săptămâni în urmă și nu avem cum să vin iar. Am vrut să rămân cu imaginea lui în viață, nu am vrut să îl văd la înmormântare. L-am văzut deja în comă, a fost destul de dureros”, a mai spus aceasta.

 

citește și...