Stelian Ogică s-a despărțit de iubită. ”Am încercat de multe ori să ascund realitatea și să pretind că totul era bine”

14.08.2021, 12:29
Stelian Ogică s-a despărțit de iubită. ”Am încercat de multe ori să ascund realitatea și să pretind că totul era bine”
Stelian Ogică s-a despărțit de iubită. ”Am încercat de multe ori să ascund realitatea și să pretind că totul era bine”

Stelian Ogică, cel supranumit ”Spaima Loteriei”, s-a despărțit de iubită. Acesta a făcut declarații legate de viața sa sentimentală în cadrul unui interviuy pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Am încercat de multe ori să ascund realitatea și să pretind că totul era bine”, a afirmat Stelian Ogică.

Stelian Ogică a devenit faimos cu peste 18 ani, atunci când a susținut că a fost tâlhărit și deposedat de un bilet câștigător la Loto, pentru care ar fi încasat un milion de dolari. Dacă în urma cu ceva timp era în centrul atenției, de ceva vreme, Stelian Ogică a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor.

Acum, Stelian Ogică s-a despărțit de iubită. Acesta a dat detalii într-un interviu pentru Antena Stars.

Stelian Ogică s-a despărțit de iubită.  ”Nu avea maturitatea respectivă să se țină după mine”

Stelian Ogică a explicat care au fost motivele pentru care s-a separat de femeia cu care a avut o relație de trei ani și care era cu 25 de ani mai tânără ca el. “Nu si-a meritat statutul de femeie pe care i l-am dorit eu. Normal că îmi doresc o relație frumoasă. Cred că e cel mai bun lucru la care am visat toată viața mea. Mi-am dorit mereu o constantă, o relație stabilă, frumoasă și cu mult respect de ambele părți. În viață am avut multe experiențe. Am cunoscut femei de toate vârstele. Între mine și ultima parteneră era o diferență de 25 de ani. E greu cu așa vârstă. Ca și bărbat ai multe avantaje intr-o relație de acest gen, dar și multe probleme. Chiar dacă era o femeie deșteaptă si isteață, nu avea maturitatea respectivă să se țină după mine”, a declarat Stelian Ogică, potrivit spynews.ro. “Am încercat de multe ori să ascund realitatea și să pretind că totul era bine, deși nu era asa. Era ok, dar și destul probleme”, a adăugat el.

”Eu mă numesc un bărbat împlinit și fericit în ciuda a toate. Îmi doresc să ajung în fața alatarului chiar și la 80 de ani. Deși am 3 cununii civile, cu niciuna nu am ajuns în fața alatarului. Îmi doresc foarte tare, dar nu o să mă grăbesc. Dacă nu am făcut-o când eram mai naiv, acum nici atât. Am pretenții de la mine”, a încheiat el.

 

 

citește și...