FOTO | Cum arată Stelian Ogică de când a ieșit din showbiz

23.11.2019, 16:36
FOTO | Cum arată Stelian Ogică de când a ieșit din showbiz
Cum arată Stelian Ogică de când a ieșit din showbiz

Stelian Ogică a devenit faimos acum 18 ani, atunci când a susținut că a fost tâlhărit și deposedat de un bilet câștigător la Loto, pentru care ar fi încasat un milion de dolari. De ceva vreme, bărbatul a preferat să se retragă din showbiz. 

„Spaima Loteriei” a oferit, recent, un interviu, în care a vorbit despre viața lui, cât și despre relația pe care o are în prezent. 

Cum arată Stelian Ogică de când a ieșit din showbiz

„Sunt foarte bine. Mă simt bine. Despre dragoste aş prefera să nu vorbesc, din motivele mele personale. Despre fericire, am o familie foarte ok şi avem şi realizări. Nu prea este în custodia mea (n.r. nepotul). Mai puţin mă implic eu, dar am promis că, atunci când va creşte, mă voi ocupa mai mult de el. Când ai 52 de ani, eşti sănătos, ai o familie şi eşti bunic, normal că eşti liniştit”, a spus Ogică.

Ajuns la 51 de ani, Ogică se bucură de o nouă relație, care pare să meargă foarte bine, având în vedere ce a declarat.

„Există ceva, dar o las aici. E prea frumos. E cel mai frumos sentiment al unui bărbat. Nici nu te-ai vedea un bărbat împlinit, dacă nu ai avea vreo relaţie. Când sunt vreo doi ani…. E o relaţie serioasă şi am păstrat-o cu discreţie. Sunt rezultate, înseamnă că e bine! De câte ori m-am expus public, nu a funcționat niciodată”, a mai dezvăluit Stelian pentru un post TV. 

 

 

citește și...