Stelian Ogică, dezvăluiri despre viața sa din prezent. ”Și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață”

22.11.2020, 11:39
Stelian Ogică, dezvăluiri despre viața sa din prezent. ”Și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață”
Stelian Ogică, dezvăluiri despre viața sa din prezent. ”Și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață”

Stelian Ogică a vorbit despre viața sa din prezent. Dacă în urmă cu ani era prezent în lumina reflectoarelor, acum acesta preferă să-și vadă liniștit de traiul de zi cu zi.

Stelian Ogică a devenit faimos cu peste 18 ani, atunci când a susținut că a fost tâlhărit și deposedat de un bilet câștigător la Loto, pentru care ar fi încasat un milion de dolari. Dacă în urma cu ceva timp era în centrul atenției, de ceva vreme, Stelian Ogică a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. Acesta a povestit despre cum este viața sa în prezent în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Da, să precizez un lucru, afacerile sunt ale copiilor mei, iar eu îi susțin cu toate simțurile mele, cu toate forțele mele îi susțin în afaceri și sunt mereu aproape de ei pe tema asta. Este adevărat că m-am schimbat foarte mult, m-am maturizat foarte mult în ultimul timp, și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață. Atâta timp cât intri în casă și stai te odihnești, te culci la 10 și te trezești dimineața la 06:30, 07:00, ai o zi foarte liniștită. Când pierzi nopți, tragi de tine, ăsa am făcut jumate din viața în partea tinereții, poate chiar mai mult de jumătate, cred că 90 la sută. Și la vremea aia credeam că e bine, dar nu e chiar bine, gata s-au dus, toate trebuiesc făcute la timpul lor. Când ești bărbat și te respecți, trebuie să tragi frâna de mână și să începi un alt stil de viață și o să fie bine, e greu la început, treci de al o extremă la alta, după aia e ok”, a spus cel supranumit ”Spaima Loteriei” la emisiunea „Star Magazin”, potrivit spynews.ro.

Stelian Ogică: ”Aș prefera să mă mulțumesc cu ce am”

Stelian Ogică a explicat că a decis ușor-ușor la stilul de viață pe care îl avea altădată, cu petreceri de pomină și tot felul de nebunii.

„Nu știu cum a venit, a venit ușor, ușor și a început să îmi placă și după aia am zis: “Bă, cred că asta e soluția, cred că asta e cel mai frumos”. Bine, eu m-am mutat și în provincie lângă București, sunt aproape de București”, a mai spus Stelian Ogică, conform sursei mai sus-meționate.

Acesta a vorbit și despre viața sa sentimentală. „O femeie există în viața mea, că e normal să existe și normal că femeia care există în viața asta lângă tine nu este comparată cu restul și asta nu înseamnă că toate femeile din lumea asta și din țara asta sunt c…e, cum mai spun eu câteodată asta, nu exagerez, majoritatea da, dar sunt excepții și sunt femei de apreciat și de respectat foarte mult și nu știu dăcă putem, dacă avem capacitatea de a le respecta la cât merită ele. Am fost dezamăgit mult la viața mea, acum aș prefera să mă mulțumesc cu ce am”, a afirmat el.

 

 

citește și...