Ștefania, despre relația cu Speak. ”Mai are el gelozii de astea de băiat așa”

27.08.2022, 14:52
Ștefania, despre relația cu Speak. ”Mai are el gelozii de astea de băiat așa”
Ștefania, despre relația cu Speak

Ștefania trăiește o poveste de dragoste cu muzicianul Speak. despre relația lorr de cuplu a dat artista detalii în cadrul unui interviu. ”Ștefan are foarte multă încredere în mine. Bine, mai are el gelozii de astea de băiat așa, vezi cum te-ai îmbrăcat, nu crezi că e cam…?!”, a mărturisit Ștefania desrre partenerul ei, Speak. 

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

Despre relația lor a dat Ștefania detalii în cadrul unui interviu pentru click.ro. ”Ștefan are foarte multă încredere în mine. Bine, mai are el gelozii de astea de băiat așa, vezi cum te-ai îmbrăcat, nu crezi că e cam…?!”, a spus artista, printre altele.

Ștefania, despre relația cu Speak. ”E cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată”

”Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a spus Ștefania despre relația sa cu Speak.


Ștefania a vorbit și despre eventualitatea ca ea și Speak să devină părinți: „Nu m-aș pronunța când vine vorba de asta, mă întreabă foarte multă lume și pe mine și pe Ștefan, dar consider că toate lucrurile din viața noastră se așază atunci când trebuie.Momentan, nu avem asta în plan, dar dacă e să apară, e bine. Nu ne gândim însă acum la asta real, gen săptămâna viitoare vă anunțăm!”.

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...