Ștefan Stan a dezvăluit sexul bebelușul său, în direct, la tv: ‘Exact cum ne doream! O să fiu tată de…’

08.06.2020, 18:10
Ștefan Stan a dezvăluit sexul bebelușul său, în direct, la tv: 'Exact cum ne doream! O să fiu tată de...'
Ștefan Stan va deveni tătic pentru prima dată

Ștefan Stan este în culmea fericirii, după ce soția lui i-a dat marea veste că este însărcinată. Câștigătorul de la Vocea României și partenera lui au anunțat în urmă cu câteva săptămâni că urmează să devină părinți pentru prima dată. Cei doi au oferit detalii, în direct, la tv.

‘Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie’, spunea soția lui Ștefan, Simona, la aceea dată.

Ștefan Stan va deveni tătic pentru prima dată

‘Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice. Ar trebui să aibă două nume’, a conchis și Ștefan Stan.

Ștefan Stan și aleasa inimii sale, Simona, s-au cununat civil în mare secret, în noiembrie 2019, după patru ani de relație. Cei doi au devenit un cuplu în acte, la la trei săptămâni de la moartea mamei artistului.

Recent, Ștefan Stan a anunțat și sexul bebelușului care urmează să se nască. Artistului i s-a împlinit dorința de a avea o fetiță și s-a arătat extrem de emoționant.

Ștefan Stan, tată de fetiță

‘Toată lumea știe că-mi doresc fetiță foarte mult. Și Simona și-ar dori fetiță. Am făcut testul genetic pentru că la ecografie se poate schimba și peste câteva luni. O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit, a cumpărat haine pentru fetițe’, a spus câștigătorul Vocea României, vizibil emoționat’, a spus Ștefan Stan, la ‘Teo Show’.

Ștefan Stan a câștigat primul sezon ‘Vocea României’ în 2011. Acesta mărturisea că a dus o viață extrem de grea, el fiind nevoit să lucreze de la vârsta de 16 ani.

‘S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului’, a declarat Ștefan Stan pentru VIVA!

citește și...